وبلاگ رایگان دانلود فیلم و سریال رایگان ساخت وبلاگ رایگان
حذف در پنل کاربری [X]
كتابخانه كوچك حسين و دانلود رمان

كتابخانه كوچك حسين و دانلود رمان

دانلود رمان و داستان هاي عالي از برترين نويسندگان جهان، به همراه نظر وبلاگ نويس

ژرمينال (اميل زولا)

ژرمينال (Germinal) سيزدهمين كتاب از مجموعهٔ خانوادهٔ روگن ماكار است كه در سال ۱۸۸۵ منتشر شد و يكي از زيباترين و معروف ترين كتاب هاي نويسنده بزرگ فرانسوي اميل زولا است.

پس زمينه و شالوده اصلي داستان درباره مشكلات قشر كارگر و اعتصاب كردن آنها است. ماجرا در معدن زغال‌سنگي در شمال فرانسه اتفاق مي‌افتد. نويسنده، داستان يك معدن زغال سنگ را روايت ميكند. كاركتر مهم اين كتاب شخصي است كه پسر كارگري دارد بنام ژروز ماكار (شخصيت اصلي رمان آسوموار) كه پسر او، اِتيِن لانتيه، طي يك درگيري با كارفرماي خود از كار بركنار مي شود و مدتي بعد در معدني شروع به كار مي كند ولي باز هم نميتواند در اين شغل جديد آرام بگيرد، زيرا نمي تواند شرايط مانند بردگي را تحمل كند. از اين رو برنامه اي مي ريزد و با كمك چند نفر سعي ميكند مبارزه اي را با اين معدن ها و كارفرماهاي بيرحم آنها شروع كند و صداي اعتراض خود را به گوش آنها برساند.

ژرمينال (اميل زولا)



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۴:۰۱ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

خلقيات ما ايرانيان (محمدعلي جمالزاده)

خلقيات ما ايرانيان، نام كتابي از محمدعلي جمال‌زاده است كه در سال ۱۳۴۳ نوشته شد و درسال ۱۳۴۵ انتشار يافت. اين كتاب يك رمان نيست، بلكه يك اثر انتقادي راجع به رفتار ايرانيان است كه نظرات ۲۹ نفر از اروپائيان را نسبت به ايرانيان بازنشر ميكند. نقدهاي جمالزاده بر جامعۀ ايراني با واكنش‎هاي تند حكومت روبرو شد. ظاهرا پس از يك سال از انتشار كتاب از محتواي آن باخبر ميشوند! در سال ۱۳۴۶ آن را جمع‎ آوري كرده و گذرنامۀ ايراني نويسنده و همسرش را تا دوسال توقيف كردند.
گزيده اي از كتاب:
ميرزا آقاخان كرماني در كتاب «سي مقاله» در حق هموطنان خود چنين نوشته است : « كمتر كسي از اهالي ايران است كه ميرغضبي نداند يا ستم و تعدي نداند و ظلم و بي‌انصافي نپرورد و تمام سكنهٔ آن ويران و خرابه از طبقهٔ حكماء و وزرا گرفته تا حمال و بقال همه ستمگر و بي‌مروت و همه خونخوار و بي‌‌مرحمت و همه فرياد دارند كه چرا ما ميرغضب باشي نيستيم و همه مي‌خواهند ظالم منفرد و حاكم مستبد و جلادباشي باشند.»
سر هنري پاتينجر نوشته است: «در ميان خودي ايرانيان با همرديف و همشأن خويش مهربان و مؤدبند ولي در مقابل برتر از خود خاضع و متواضع و نسبت بزيردستان زورگو و متكبرند. تمام طبقات وقتي كه مورد مناسبي پيدا شود متساويا خسيس و فرومايه و نادرستند و نيز از تفتين و جاسوسي در استفاده از آنچه خودشان استعداد فوق‌العاده ميخوانند اباء ندارند، دروغ را در صورتي كه موجب تسهيل انجام منظورشان باشد نه فقط مجاز بلكه خيلي هم بجا ميدانند. از حسن‌نيت و بلندنظري و حقشناسي تماما بيگانه‌اند. در پايان اين گفتار راجع باخلاق ايراني بدون هيچگونه بيم و انكار در اثر مشاهدات شخصي خودم اصافه ميكنم كه بنظر من ايراني در حال حاضر منشأ هر نوع جور و شقاوت و زبوني و بيدادگري و بزور تصرف مال غير ميباشد و مايهٔ ننگي است كه طبيعت بشري را آلوده ساخته و در هيچ دوره و در ميان هيچ ملتي مانند آن ديده شده است.»
جيمز موريه انگليسي مي نويسد: "در تمام دنيا مردمي به لاف زني ايرانيان وجود ندارد. لاف و گزاف اساس وجود ايرانيان است. هيچ ملتي هم مانند ايرانيان منافق نيست و چه بسا همان موقعي كه دارند با تو تعارف ميكنند بايد از شرشان بر حذر باشي... عيب ديگري هم كه دارند دروغگوئي است كه از حد تصور خارج است.. يكي از وزرا به يكي از اعضاي سفارت فرانسه مي گفت «ما در روز پانصد بار دروغ مي گوئيم و با وجود اين كارمان هميشه خرابست»... ايرانيان لبريزند از خودپسندي و شايد بتوان گفت كه در تمام دنيا مردمي پيدا نشود كه باين درجه بشخص خودشان اهميت بدهند و براي خودشان اهميت قايل باشند."

خلقيات ما ايرانيان دانلود



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۹ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

سه گانه "سه پايه ها" (جان كريستوفر)

مجموعه سه جلدي با عنوان كلي "سه پايه ها" (The Tripods Trilogy) نوشته جان كريستوفر، نويسنده انگليسي در سال 1967 مي باشد.

اين كتاب را من وقتي نوجوان بودم، خواندم. الان با توجه به داغ شدن بحث هوش مصنوعي و كارگذاري تراشه هاي داخل مغزي براي كنترل "حركات و شايد رفتار" انسان ها، بنظرم رسيد كه بهتر است اين كتاب را بخوانيد!

ماجرا در زماني نامعلوم از آينده است، موجوداتي فضايي به زمين حمله كرده اند و براي كنترل انسانها، از نوجواني تراشه اي را بر روي سر انسان ها، نصب كرده اند. برخي از انسان ها، در نصب اين تراشه دچار اشكال هستند و كنترل خوذ را حفظ كرده اند.

اين موجودات، براي زندگي در شهرهاي خودشان كه اتمسفر مناسب تنفس شان را دارد، بسر مي برند و برخي شان براي كارهاي معمول و تردد از ماشين هاي سه پايه اي بزرگي كمك مي گيرند.

حان كريستوفر (1922-2012) سال‌ها با نام اصلي خودش (يود) در زمينه داستان بزرگسالان فعاليت مي‌كرد، اما موفقيتي به دست نياورد. وي شهرت خود را مرهون داستان‌هاي علمي-تخيلي است كه براي نوجوانان نوشته‌است. هر چند جان كريستوفر تنها يكي از چند نام نويسندگي او است. به گفته خود او، اين داستان‌ها ماجراي واكنش انسان‌ها در شرايط سخت زندگي و بررسي اين واكنش‌ها هستند.

مهم‌ترين و مشهورترين اثر كريستوفر سه‌گانه سه‌پايه‌ها است كه در سال‌هاي ۱۹۶۷ و ۱۹۶۸ نوشته شد. كوه‌هاي سفيد (۱۹۶۷)، شهر طلا و سرب (۱۹۶۷) و بركه آتش (۱۹۶۸). موفقيت اين سه‌گانه به قدري بود كه ۲۰ سال بعد كتاب ديگري با نام وقتي كه سه پايه‌ها آمدند نوشت و آن را به چهارگانه بدل ساخت.

جلد 1 (كوههاي سفيد)

جلد 2 (شهر طلا و سرب)

جلد 3 (بركه آتش)

جلد 4 (وقتي سه پايه ها به زمين آمدند)



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۹ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

درمان شوپنهاور (اروين يالوم)

كتاب ديگري از اروين يالوم را در اين بخش معرفي مي كنم بنام "درمان شوپنهاور"

اين رمان در سال 2005 نوشته شده است كه بنظر من بسيار جذاب مي باشد.

كتاب روايت زندگي روانپزشكي كه به بيماري سرطان بدخيم پوست مبتلا شده است. وي پس از وقفه كوتاهي جلسات روان درماني گروهي خود را ادامه مي‌دهد تا تسليم هراس از مرگ نشود. در اين رهگذر نظرات آرتور شوپنهاور، فيلسوف بزرگ مطرح مي‌شود.

يالوم در اين رمان تصور مي‌كند كه فيلسوف معاصري به نام فيليپ كه فردي منزوي و به‌نوعي رونوشت شوپنهاور است، به يكي از گروه‌هاي درماني روان‌درمانگر مشهوري به نام ژوليوس وارد مي‌شود كه خود به دليل رويارويي ناگهاني با سرطان ـ و مرگ خويش ـ به مرور دوباره‌ي زندگي و كارش نشسته است. فيليپ آرزو دارد با به‌كارگيري انديشه‌هاي شوپنهاور، به يك مشاور فلسفي بدل شود و براي اين منظور نيازمند سرپرستي ژوليوس است. ولي ژوليوس مي‌خواهد به كمك اعضاي گروه به فيليپ/شوپنهاور بقبولاند كه اين ارتباط انساني است كه به زندگي معنا مي‌بخشد، كاري كه هيچ‌كس براي شوپنهاور تاريخي نكرد.

بريده اي از كتاب:

اين موضوع اغلب مورد توجه قرار گرفته كه سه انقلاب عمده‌ي فكري بشر، ايده‌ي محوريت انسان را تهديد كرده است. اول، كوپرنيك نشان داد كه زمين آن مركزي نيست كه همه‌ي اجرام آسماني به دورش مي‌گردند. بعد داروين روشن كرد كه ما كانون زنجيره‌ي حيات نيستيم، بلكه مانند ساير موجودات، از تكامل اَشكال ديگر حيات به وجود آمده‌ايم. سوم، فرويد نشان داد كه ارباب خانه‌ي خودمان نيستيم؛ به اين معنا كه بيشتر رفتار ما تابع نيروهايي خارج از آگاهي ماست. شكي نيست كه آرتور شوپنهاور در اين انقلاب فكري، نقشي برابر فرويد داشت ولي هرگز به تأثير او اذعان نشد زيرا شوپنهاور مدت‌ها پيش از تولد فرويد، فرض را بر اين قرار داده بود كه نيروهاي زيست‌شناختي ژرفي بر ما حاكمند ولي ما خود را مي‌فريبيم و فكر مي‌كنيم خودمان آگاهانه فعاليت‌هايمان را برمي‌گزينيم.

پرتره اي از آرتور شوپنهاور

درمان شوپنهاور (اروين يالوم)



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۸ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

وقتي نيچه گريست (اروين يالوم)

اروين يالوم (متولد 1931 آمريكا) روانپزشك، فارغ التحصيل دانشگاه بوستون مي باشد كه پايه‌گذار الگوي روانشناسي هستي‌گرا يا اگزيستانسيال است. او نخستين روان‌شناسي است كه توانسته با دانش گسترده در حوزه‌ي روان‌شناسي و مطالعه‌ي فلسفه‌ي افرادي مانند ارسطو و سقراط، نگاه تازه‌اي به علم روان‌شناسي و روان‌كاوي ايجاد كند. او موفق شد در سال 2002 جايزه‌ي انجمن روان‌پزشكي آمريكا را دريافت كند.

آقاي دكتر يالوم علاوه بر كتاب هاب روانشناسي، چندين رمان موفق نيز در زمينه روانشناسي نوشته است، كه از جمله معروف ترين آنها ميتوان به "وقتي نيچه گريست، درمان شوپنهاور، دروغگويي روي مبل، مسءله اسپينوزا و خلق شدگان در يك روز" اشاره كرد.

ترجمه حال كتاب، توسط خانم دكتر سپيده حبيب، روانپزشك، انجام شدخ است. بنظرم در مقايسه با ساير ترجمه ها، بسيار عالي انجام شده.

وين، پايان قرن نوزدهم؛ لو سالومه آمده است تا يوزف بروير، پزشك مشهور و استاد زيگموند فرويد را بيابد. او نگران دوستش، نيچه است. سالومه در يادداشتي براي بروير مي‌نويسد كه «آيندهٔ فلسفهٔ آلمان در خطر است» و از او مي‌خواهد كه اين خطر را خنثي سازد. بروير بايد انديشمند بزرگ و تنهايي را كه از سردردهاي شديد ميگرني رنج مي‌برد، معالجه كند و او را از اين گرفتاري برهاند؛ ولي نيچه نبايد از اين جريان و ديدار بروير و سالومه بويي ببرد. بروير تصميم مي‌گيرد با روش جديد «بيان‌درماني» كه به‌تازگي در مورد بيمار ديگرش آنا؛ تجربه كرده، او را درمان كند. با اين حال فيلسوف مغرور آلماني، حاضر نيست «روان» خود را به دست يك پزشك بسپارد و تنها از او مي‌خواهد كه «جسم» او را درمان كند.

در كل، اين يك رمان است، ولي بسيار زيبا نگاشته شده است.

عكسي كه در روي جلد كتاب ميبينيد، عكسي واقعي از نيچه، سالومه و پاول ره در سال 1882 است. در اين عكس، سالومه را مي بينيم كه بر روي درشكه در حال تازيانه زدن به نيچه و پاول است!

لو سالومه درباره اين عكس گفته است:

"پاول بسيار با اين كار مخالف بود و پيوسته از عكس چهره‌ي خود مي‌هراسيد. ولي نيچه در ذهن خود تمامي جزئيات اين عكس را در نظر آورده بود، از جمله ارابه و حتي تازيانه.» اين تصوير نوعي ابراز تاسف نيچه است از اينكه لو، پيشنهاد ازدواج هردوي آنها (نيچه و پاول) را رد كرده است. حالت دو مرد ايستاده جلوي ارابه، بهترين نشانه‌ي آن است كه لو موفق شده بود دو خواستگار خود را مبدل به دو دوست براي خود سازد."

وقتي نيچه گريست (اروين يالوم)



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۷ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

زنده بگور (صادق هدايت)

داستان زنده بگور صادق هدايت، داستاني است پر از جملات زيبا و نغز.

نوشته‌اي كه جدا كردن شخص نويسنده از قهرمانش تقريبا غير ممكن است و اين يعني حضور تمام‌وقت صادق هدايت در صحنه.

سرگذشت ملال‌انگيز كسي كه از زندگي به ستوه آمده، اراده‌اش تحليل رفته و افكار بريده‌بريده و شورانگيزي را در ذهن مي‌پروراند، چندي است كه بر روي تختش افتاده و ارتباطش را با دنياي بيروني بطور كلي قطع كرده است. نويسنده در اين داستان تنها به شرح وضعيت فيزيولوژيكي شخصيتش بسنده مي‌كند و به خصوصيات اخلاقي آنچنان نمي‌پردازد.

دانلود زنده بگور



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۶ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

مادلن (صادق هدايت)

در اين بخش داستان كوتاه "مادلن" اثر صادق هايت را برايتان قرار داده ام.

داستاني كوتاه كه به شيوه‌ي اول شخص روايت مي‌شود و به نوعي در پسِ زمينه‌اش عشقي آغشته به احترام و شايد آلوده به شهوت را بصورتي نهاني بيان مي‌كند.

خبر از حضور شخصي در مجلسي آرام را مي‌دهد كه تنها صداي گرامافون شنيده مي‌شود و البته برخورد قطرات باران به شيشه‌ي پنجره‌ها.

مادلن به همراه مادر و خواهرش در اين مجلس حضور دارد و راوي از داستان آشنايي‌اش با مادلن در پلاژي در فرانسه مي‌گويد، اندوهي بر مراسم حاكم است تا مادلن شروع به آواز خواندن مي‌كند.

دانلود مادلن



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۵ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

سه قطره خون (صادق هدايت)

در كتاب سه قطره خون، داستان اول به همين نام است .

داستان در 6 صفحه و بصورت داستان كوتاه بيان شده است.

راوي داستان، جواني به نام احمد است كه در بيمارستان رواني به سر مي‌برد. احمد در خلال صحبت‌هاي خود از آرزوها و تصوراتش مي‌گويد و آن‌ها را حقيقت مي‌پندارد. صادق هدايت در اين روايت به افسانه‌اي كهن روي مي‌آورد و تلاش مي‌كند با استفاده از اسطوره‌ها منظور خود را منتقل كند. اين اثر يكي بهترين داستان‌هاي اين مجموعه است و پاياني غافلگير كننده دارد.

دانلود سه قطره خون



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۵ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

داش آكل (صادق هدايت)

داش آكل ، لوطي شيرازي بود كه در اواخر قاجار ميزيست و با داستان صادق هدايت، آوازه اش در تمام دنيا پراكنده شد.

هرچند روايت هاي متفاوتي از زندگي اين لوطي وجود دارد.

خصلت‌هاي جوانمردانه‌ داش آكل او را محبوب مردم ضعيف و بي‌پناه شهر كرده بود. اما كاكارستم كه گردن‌كلفتي ناجوانمرد است و به همين سبب، بارها ضرب شست داش آكل را چشيده، به شدت از او نفرت دارد و در پي فرصتي است تا زهرش را به داش آكل بريزد و از او انتقام بگيرد.

در همين حين، حاجي صمد — از مالكان شيراز — مي ميرد، و داش آكل را وصي خود قرار مي‌دهد. داش آكل، با اينكه آزادي خود را از همه چيز بيشتر دوست دارد، به ناچار اين وظيفه دشوار را به گردن مي‌گيرد. او با ديدن مرجان، دختر چهارده سالهٔ حاجي صمد، به وي دل مي‌بازد. اما اظهار عشق به مرجان را خلاف رويهٔ جوانمردي و عمل به وظيفهٔ خود مي‌داند. در نتيجه، اين راز را در دل نگه مي‌دارد. در عوض، طوطي اي مي‌خرد، و درد دلش را به او مي‌گويد.....

از اين كتاب فيلمي هم به كارگرداني مسعود كيميايي در سال 1350 ساخته شده كه بعنوان يكي از برترين فيلم هاي ايراني شناخته شده است.

دانلود داش آكل



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۴ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious

بوف كور (صادق هديت)

صادق هدايت ، نويسنده روشنفكر ايراني (1281-1330)، تقريبا همزمان با جمالزاده، بزرگ علوي و صادق چوبك ميزيست. وي پس از تحصيلات ابتدايي و متوسطه و نيز تحصيل در مدرسه سن لويي، كه وابسته به كشور فرانسه بود، در سال 1305 به بلژيك و سپس به پاريس رفت. وي يكبار با انداختن خود به رود مرن، اقدام به خودكشي كرد، اما وي را نجات دادند. وي در سال 1309 به تهران بازگشت.

هدايت در سال 1315 به هند رفت و كتاب بوف كور را كه در پاريس نوشته بود، منتشر كرد.

شرح حال صادق هدايت از زبان خودش:

"من همان قدر از شرح حال خودم رَم مي‌كنم كه در مقابل تبليغات آمريكايي‌مآبانه. آيا دانستن تاريخ تولّدم به درد كسي مي‌خورد؟ اگر براي استخراج زايچه‌ام است، اين مطلب فقط بايد طرف توجّه خودم باشد. گرچه از شما چه پنهان، بارها با منجّمين مشورت كرده‌ام، اما پيش‌بيني آن‌ها هيچ‌وقت حقيقت نداشته. اگر براي علاقهٔ خوانندگان است؛ بايد اول مراجعه به آراء عمومي آن‌ها كرد چون اگر خودم پيش‌دستي بكنم مثل اين است كه براي جزئيات احمقانهٔ زندگيم قدر و قيمتي قائل شده باشم. به‌علاوه، خيلي از جزئيات است كه هميشه انسان سعي مي‌كند از دريچهٔ چشم ديگران خودش را قضاوت بكند و ازين جهت مراجعه به عقيدهٔ خود آن‌ها مناسب‌تر خواهد بود مثلاً اندازهٔ اندامم را خياطي كه برايم لباس دوخته بهتر مي‌داند و پينه‌دوز سر گذر هم بهتر مي‌داند كه كفش من از كدام طرف ساييده مي‌شود. اين توضيحات هميشه مرا به ياد بازار چارپايان مي‌اندازد كه يابوي پيري را در معرض فروش مي‌گذارند و براي جلب مشتري به صداي بلند جزئياتي از سن و خصايل و عيوبش نقل مي‌كنند. از اين گذشته، شرح حال من هيچ نكتهٔ برجسته‌اي در برندارد نه پيش آمد قابل‌توجهي در آن رخ داده، نه عنواني داشته‌ام، نه ديپلم مهمي در دست دارم و نه در مدرسه شاگرد درخشاني بوده‌ام بلكه برعكس هميشه با عدم موفقيت روبه‌رو شده‌ام. در اداراتي كه كار كرده‌ام هميشه عضو مبهم و گمنامي بوده‌ام و رؤسايم از من دل خوني داشته‌اند به‌طوري‌كه هر وقت استعفا داده‌ام با شادي هذيان‌آوري پذيرفته شده‌است. روي‌هم‌رفته موجود وازدهٔ بي‌مصرف قضاوت محيط دربارهٔ من مي‌باشد و شايد هم حقيقت در همين باشد."

داستان بوف كور از نگاه اول شخص روايت مي شود و بعنوان يكي از مهمترين آثار هدايت شناخته مي شود كه به چندين زبان ترجمه شده است.

ماجرا از اينجا آغاز مي‌شود كه روزي راوي از سوراخ رف پستوي خانه‌اش - كه گويا اصلاً چنين سوراخي وجود نداشته‌است - منظره‌اي را كه همواره نقاشي مي‌كرده‌است مي‌بيند و مفتون نگاه دختر (اثيري) مي‌شود و زندگي‌اش به طرز وحشتناكي دگرگون مي‌گردد تا اينكه مغرب‌ هنگامي دختر را نشسته در كنار در خانه‌اش مي‌يابد. دختر چند هنگامي بعد در رخت‌خواب راوي به طرز اسرارآميزي جان مي‌دهد. راوي طي قضيه‌اي موفق مي‌شود كه چشم‌هاي دختر را نقاشي و آن را لااقل براي خودش جاودانه كند. سپس دختر اثيري را قطعه قطعه كرده داخل چمداني گذاشته و به گورستان مي‌برد. گوركني كه مغاك دختر را حفر مي‌كند طي حفاري، گلداني مي‌يابد كه بعداً به راوي به رسم يادگاري داده مي‌شود. راوي پس از بازگشت به خانه در كمال ناباوري درمي‌يابد كه بر روي گلدان يك جفت چشم درست مثل آن جفت چشمي كه همان شب كشيده‌بود، كشيده شده‌است.

دانلود بوف كور



برچسب: ،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ساعت: ۰۸:۰۳:۵۴ توسط:شعر موضوع: نظرات (0)

به اشتراک بگذارید :

Donbaler Donbaleh LinkPad Twitter Facebook Google Buzz Google Bookmarks Digg Technorati delicious